19. 1. 2018

3D tiskalniki

Za vas smo izbrali 3D tiskalnik, ki ima odlično kvaliteto tiskanja, natančnost in togost ter odlično cenovno razmerje med kvaliteto in ceno. Prednost tiskalnika je, da z GoogleSketchUp programom, katerega poznajo naši osnovnošolci, lahko konstruiramo poljubne modele in le te preko vmesnega programa pretvorimo v G-kodo, katere tiskalnik prebere in natisne.

Tiskalnik je preizkušen, zato zanj nudimo 1 letno garancijo in rezervne dele po zelo ugodnih cenah.

Cena tiskalnika z DDV je 680,00 €.

V ceno je vključena postavitev tiskalnika, inštalacija programa GoogleSketchUp z nadgradnjo za 3D tiskalnike, instalacija programa, ki pretvori Googlovo datoteko v G-kodo in prvi zagon tiskalnika. Ob namestitvi dobite vse potrebne informacije, s katerimi boste lahko samostojno pričeli z uporabo 3D tiskalnika.

 

 

Tehnični podatki:

Model: CR-10S Barva: oranžna /modra
Teža: 14kg Tiskalna glava: enojna
Napajanje: 110V /220V Programska podpora: Solid-works, UG, 3D  max, Rhino 3D design, GoogleSketchUP…
Max. moč: 200W Podpira zapis: STL, OBJ, G-code, JPG
Dimenzije tiskanja: 300 mm dolžina *300 mm širina *400 mm višina Način tiskanja: SD kartica (off-line), povezava s PCjem preko USB kabla (on-line)
Material za tiskanje: ABS/PLA 1,75mm EU certifikat: CE Certification
Hitrost tiskanja: 50-200 mm /s Garancija: 1 leto (pogoj je, da je v prvega zagon opravljen s strani zastopnika)

 

Zakaj izbrati tiskalnik 10S?

Tiskalnik odlikuje industrijski dizajn in s tem zelo toga konstrukcija, ki omogoča veliko natančnost in hkrati mobilnost tiskalnika,  velikost tiskanja, natančnost tiskanja, majhna glasnost zaradi industrijske rešitve vležajenja gibajočih se osi in enostavna uporaba.